Promotiebureau Nijmegen

Promotie Dames B.V. is een promotiebureau o.a. actief in Nijmegen, wij werken vanuit ons landelijke kantoor in Amsterdam. Ons promotiebureau heeft echter veel klanten en medewerkers in de omgeving van Nijmegen. Ons promotiebureau is specialist in het leveren van mooie maar tevens intelligent dames voor promotiewerk en hostess activiteiten.

Promotiebureau Nijmegen
Ons promotiebureau is opgericht medio 2013, en werkt met een team van jong professionals aan de groei van Promotie Dames B.V.  Inmiddels hebben wij honderden promotie dames in ons bestand en opdrachtgevers door heel het land. Uiteraard ben jij ook van harte welkom om voor of met het leukste promotiebureau van Nederland te werken.

Tarieven in Nijmegen
Wij hanteren overal hetzelfde tarief, wij hebben een vast tarief van € 22,- per uur. Uiteraard mocht u vaker opdrachten hebben dan werken wij vanaf 500 uur per jaar met kortingen tussen de 5-10%. Wij vragen hiervoor dus wel een commitment aan ons bureau voor dat aantal uren per jaar.

promotiebureau nijmegen

Promotielocaties in Nijmegen
Grote Markt, Houtstraat en Lange Hezelstraat, Plein 1944, Marikenstraat, Nijmegen Centraal Station, Radboud Universiteit en de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, Nijmeegse Vierdaagse, Rockin Park, Sambafestival en Nijmeegse Zomerfeesten..