Flyeren

Promotie Dames B.V. heeft de leukste dames beschikbaar voor flyeren door heel Nederland! Wij zetten representatieve dames in voor de verspreiding van uw flyers onder uw doelgroep. Uiteraard in de door u gewenste outfit, die u kan regelen of wij voor u kunnen regelen.

Flyeren door Promotie Dames
De door ons gedane flyeracties zijn altijd erg succesvol, en naar volle tevredenheid van onze opdrachtgevers. Uiteraard ruimen de Promotie Dames na afloop van de actie alles netjes op en zorgen ze dat er geen vervuiling in de directe omgeving van de actie aanwezig is.

Kosten van Flyeren

Wij rekenen voor flyeren een vast tarief van € 22,- per uur per dame, daarnaast rekenen wij 1 uur extra voor de reiskostenvergoeding. Per actie rekenen wij tevens € 50,- projectmanagement.  Als voorbeeld:  2 dames voor 4 uur flyeren kost u dus € 270,- exclusief b.t.w.

flyeren Amsterdam

Flyeren doen wij in heel Nederland
Flyeren in Groningen, Flyeren in Leeuwarden, Flyeren in Zwolle, Flyeren in Almere, Flyeren in Assen, Flyeren in Nijmegen, Flyeren in Amsterdam, Flyeren in Haarlem, Flyeren in Urecht, Flyeren in Den Haag, Flyeren in Rotterdam, Flyeren in Breda, Flyeren in Den Bosch,